(VIDEO) Schwarzenegger le-a făcut o farsă vizitatorilor unui showroom din SUA degizându-se într-un consultant arogant

Celebrul actor american Arnold Schwarzenegger le-a făcut o farsă vizitatorilor unui showroom de automobile uzate din orașul Burbank, California. Actorul s-a deghizat într-un consultant arogant, ce preferă automobilele echipate cu propulsoare tradiționale cu combustie internă în schimbul celor electrificate, eco-friendly. Conform scenariului, Schwarzenegger s-a deghizat într-un consultant arogant, angajat al showroom-ului, și a încercat să-și impună viziunile vizitatorilor, ce au venit în căutarea unui electromobil.
În procesul de convorbire, "managerul" showroom-ului a venit cu un Hummer monstruos și a îndemnat vizitatorii să savureze emisiile sistemului de evacuare, le-a oferit autocolante cu inscripții în suportul "monopolului companiilor petroliere". Unii vizitatori s-au prins, că aceasta este, de fapt, o farsă, însă o bună parte din vizitatori s-au arătat deranjați de comportamentul "managerului" și au solicitat intervenția conducerii showroom-ului.
De menționat, că în viața reală Arnold Schwarzenegger este un adept convins a mașinilor ecologice – actorul american deține mai multe electromobile, printre care un Hummer special cu propulsie electrică, cu 490 CP la activ și un set de baterii de 100 kWh, capabil să-i asigure offroader-ului o autonomie de până la 300 km.
0
1,841
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!