(VIDEO) Supradoză de agresivitate și sportivitate pentru BMW Seria 8 de la atelierul AC Schnitzer

Atelierul AC Schnitzer prezintă programul de tuning pregătit pentru coupe-ul și decapotabila BMW Seria 8. Tunerii au pregătit pentru modelul de top bavarez actualizări pentru unitățile de propulsie și o supradoză de agresivitate pentru aspectul exterior.
La exterior BMW Seria 8 a primit din partea tunerilor mai multe suprafețe din fibră de carbon, precum un splitter frontal integrat în bara de protecție față și un difuzor cu terminații generoase integrate pentru sistemul de evacuare. Pe capacul portbagajului și-a făcut loc un eleron static de dimensiuni mic. Pe lateral coupe-ul și decapotabila se va distinge prin praguri evazate, iar aspectul exterior general este finisat de jantele originale AC Schnitzer de 20 țoli.
Versiunile echipate cu propulsor pe motorină, BMW 840d, dezvoltă standard 320 CP și 680 Nm, iar în urma modificărilor introduse de tuneri, motorul este capabil de 380 CP și 780 Nm. Versiunea de top pe benzină, BMW M850i, ce oferă standard 530 CP și 750 Nm, are la activ acum 620 CP și 840 Nm. Tunerii nu au oferit detalii despre caracteristicile dinamice indicate de modelele modificate, însă au anunțat un eșapament mai melodios, rezultat în urma modificărilor introduse. Cum sună eșapamentul lui BMW Seria 8 cu modificările aplicate de AC Schnitzer puteți vedea în secvențele video de mai jos.
Afară de modificările menționate mai sus, tunerii au pregătit o suspensie rigidizată pentru o precizie mai bună în viraje și o gardă la sol mai mică cu 20 mm.
0
1,556
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!