(VIDEO/18+) Accident ciudat pe traseul R3: un șofer, ce circula pe contrasens pe drum separat de parapet, a provocat un accident violent!

Accident cumplit și extrem de ciudat a avut loc pe traseul R3, în apropiere de orașul Ialoveni. Un șofer circula pe contrasens pe traseul separat de parapete metalice și a provocat un accident, soldat cu 3 mașini avariate și mai multe persoane traumatizate.
Momentul impactului a fost surprins de către un alt șofer, ce circula prin preajmă. Potrivit declarațiilor forțelor de ordine, în accident au fost implicate trei automobile, de model Volkswagen Golf, Dacia Duster și Renault Megane. Din fericire, accidentul nu a provocat victime omenești, însă mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit datelor preliminare nici șoferul ce se face vinovat de accident, un bărbat în vârstă de 75 ani, nici ceilalți participanți nu se aflau în stare de ebrietate.
Accidentul a fost surprins de alți doi participanți la trafic, ce circulau în preajmă. Momentul impactului și consecințele le puteți urmări în secvențele video de mai jos. Atenție, limbaj licențios!
Sursă foto: Deschide.md
0
1,829
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!