Versiunea de top Volkswagen Amarok cu turbodiesel V6 primește un surplus de putere de la ABT Sportsline

Atelierul de tuning ABT Sportsline prezintă propriul program de tuning pentru cel mai puternic Volkswagen Amarok cu propulsor turbodiesel V6 sub capotă. Tunerii germani au pregătit modificări tehnice pentru unitatea de propulsie, ce au rezultat într-un surplus de putere și caracteristici de accelerare îmbunătățite.
Cea mai puternică versiune diesel a fost introdusă pentru pick-up-ul german anul trecut – sub capota Volkswagen Amarok s-a situat unitatea 3.0 TDI V6, capabilă de 258 CP și 580 Nm. Cu pachetul de modificări livrat de ABT Sportsline, în special grație noii unități de control al motorului ABT Engine Control (AEC), turbodieselul atinge puterea maximă de 306 CP și 630 Nm.
Datorită surplusului de putere de 48 CP și 50 Nm, Amarok indică un timp de accelerație până la 60 mph (97 km/h) km/h de 7.8 secunde, sau cu 0.2 secunde mai rapid decât anterior. Viteza maximă constituie acum 211 km/h.
Prețul pentru noua unitate de control AEC nu a fost anunțat, însă clienții pot beneficia de un program de tuning extins, disponibil anterior pentru versiunile mai modeste Volkswagen Amarok, ce includ modificări de ordin estetic la exterior și tapiserie modificată pentru habitaclu.
0
2,154
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!