Volkswagen lansează propriul serviciu de car-sharing doar cu electromobile!

Volkswagen anunță startul activității propriului serviciu de car-sharing cu o flotă formată doar din electromobile. Inițial serviciul se lansează în Berlin, Germania, iar ulterior cei de la Volkswagen intenționează să cucerească toată Europa. Serviciul a fost denumit WeShare și oferă în chirie doar automobile cu propulsie electrică.
La ora actuală flota WeShare este constituită din 1,500 hatchback-uri electrice Volkswagen e-Golf, disponibile doar pe teritoriul capitalei germane. Începând cu 2020 flota va fi suplinită cu 500 unități Volkswagen e-up! și tot atunci serviciul va fi lansat în Praga, Cehia, unde parcul WeShare va oferi electromobile Skoda. Pentru următorii ani germanii planifică să-și extindă serviciul de chirie auto în cele mai mari orașe europene, iar în flotă își vor face apariția noile electromobile Volkswagen ID.3.
Prețul chiriei constituie 19 cenți per minut. Pentru a beneficia de serviciile WeShare, clientul trebuie să aibă cel puțin 21 ani, să dețină un permis de conducere de cel puțin un an și să aibă o viză de reședință în Germania.
0
1,919
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!