ABT Sportsline a pregătit un pachet de tuning pentru hot-hatch-ul Audi RS3 Sportback

Atelierul ABT Sportsline a pregătit un nou program de tuning pentru modelele de performanță germane. De această dată specialiștii de la ABT au pus mâna pe Audi RS3 Sportback – hatchback-ul de performanță care livrează standard 400 CP și 480 Nm cu unitatea turboaspirată de 2.5 litri. De altfel, cei de la ABT Sportsline sunt de părere că motorul respectiv este capabil de mai multă putere, pentru a opune rezistență proaspătului Mercedes-AMG A 45.
Tradițional pentru ABT Sportsline, inginerii nu au exagerat cu modificările aplicate pentru hot-hatch-ul german, la solicitare clienții vor putea beneficia de modificări și la nivel de suspensie, pentru a savura din plin puterea mărită a unității de propulsie de sub capotă. De altfel, germanii oferă mai multe pachete de modificări pentru proprietarii lui Audi RS3 Sportback.
Așadar, pachetul ABT Power include o nouă unitate de control pentru propulsor, ce oferă un surplus de 40 CP și 40 Nm, puterea maximă fiind de 440 CP și 520 Nm. Pentru cei ce-și doresc mai mult este pregătit pachetul ABT Power Superperformance, cu aceeași unitate de control ABT Engine Control (AEC) sub capotă, ce livrează un surplus de 70 CP și 60 Nm, până la 470 CP și 540 Nm. Tunerii nu au dezvăluit îmbunătățirile dinamice în accelerația de la 0 la 100 km/h, dar au anunțat o viteză maximă majorată de la 250 la 285 km/h.
Pe lângă unitatea de control AEC, pachetul ABT Power Superperformance include un sistem de evacuare de oțel cu două terminații duble de 102 fiecare, integrate în bara de protecție spate. Clienții pot alege dintre jantele originale ABT de 19 și 20 țoli, cele din urmă fiind cu până la 8 kg mai ușoare decât jantele standard. La nivel de suspensie tunerii oferă arcuri rigidizate și stabilizatoare active, dar și un sistem de frânare mai eficient.
Aparte poate fi comandat pachetul de modificări interioare, cu inserții decorative din fibră de carbon și tapiserie din piele fină. În acest caz portierele vor include proiectoare cu sigla ABT.
0
1,666
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!