Acest ZAZ-968 decapotabil poate accelera până la 100 km/h în 6 secunde și poate fi achiziționat de toți doritorii!

Specialiștii din Shif Customs, atelier de tuning din Belarus, au creat o replică a renumitului model sovietic ZAZ-968 pe baza unui Porsche Boxster. Deși tehnic decapotabila este identică sportcar-urilor germane de serie, caroseria a fost modificată în totalitate, cu elemente originale inspirate de la compacta sovietică ZAZ. Acum decapotabila originală își caută un nou proprietar.
Pentru a păstra caracteristicile originale ale suspensiei și unității de propulsie, oferite standard de Porsche Boxster, tunerii de la Shif Customs nu au introdus modificări tehnice. Automobilul este propulsat de unitatea de 3.2 litri, pe benzină, cu 260 CP la activ, capabilă să asigure un timp de 6 secunde în accelerația de la 0 la 100 km/h. Platforma a rămas neschimbată, suspensia va asigura un grad sporit de stabilitate în abordarea mai dinamică a virajelor, iar întreg setul de siguranță pasivă și activă, de care dispune Boxster, este inclus standard la bord.
Caroseria, însă, a fost modificată în totalitate, toate elementele fiind noi, inspirate de la renumitul ZAZ-968A. Astfel, noi sunt capota, bara de protecție, farurile, aripile față și spate, dar și elementele de la posterior, inclusiv blocurile optice clasice.
În prezent ZAZ-Boxster este expus în vânzare contra sumei de 3,200,000 ruble rusești, echivalentul a 45 mii euro.
0
564
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!