BMW Seria 2 Gran Coupe se pregătește de debut! Premieră anunțată pentru săptămâna viitoare

Bavarezii au anunțat data debutului noii BMW Seria 2 Gran Coupe – constructorul a lansat un site web dedicat noului model, în cadrul căruia a fost anunțată premiera pentru săptămâna viitoare. Totodată, pe drumurile publice au fost surprinse câteva prototipuri cu noul model camuflat, cu un QR-code aplicat pe caroserie, ce include adresa site-ului oficial.

Cel mai probabil publicul va putea face cunoștință cu noul model bavarez, ce va concura cu noul Mercedes-Benz CLA, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, iar premiera mondială va avea loc chiar mai devreme, la 24 iulie, în spațiul web.
La ora actuală BMW a publicat doar un singur teaser cu noul Seria 2 Gran Coupe, ce poartă indicile de F44. Modelul are la bază platforma utilizată de noua generație BMW Seria 1, ce prevede standard tracțiune pe puntea față, și va prelua de la hatchback și întreaga gamă de motorizări. Astfel, sub capota coupe-ului compact cu 4 uși se vor situa motoare pe benzină și motorină cu 3 și 4 cilindri, de 1.5 și 2.0 litri, cu puteri de până la 306 CP și 450 Nm. Ulterior, însă, nu este exclusă apariția unor versiuni hibride, dar și versiunilor demențiale cu sigla M.
0
1,522
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!