BMW a dat startul producției noilor Seria 8 Gran Coupe, M8 Competition Coupe și Convertible

Bavarezii au dat startul producției pentru noile Seria 8 Gran Coupe, dar și versiunilor de performanță M8 Competition ale coupe-ului și decapotabilei Seria 8. Cele trei modele au ajuns pe linia de producție la uzina din Dingolfing, Bavaria, unde s-au alăturat celorlalte versiuni Seria 8, Seria 5 și Seria 7. Ulterior gama de modele produse aici va fi suplinită și de varianta de top M8 Gran Coupe, ce urmează să marcheze debutul cu câteva luni mai târziu.
Primul a părăsit banda rulantă un BMW M850i Gran Coupe, în varianta de top disponibilă la moment, cu pachetul M Performance inclus, ce aduce și nuanța fermecătoare Aventurine Red pentru caroserie. Coupe-ul cu 4 uși s-a ales cu jante cu 5 spițe duble de culoare neagră, ce ascund etrierele performante de culoare albastră, livrate de pachetul M Performance.
BMW Seria 8 Gran Coupe va ajunge în showroom-uri în toamna acestui an inclusiv și în țara noastră. Coupe-ul cu 4 uși s-a situat în vârful de gamă BMW și a preluat motorizările de la coupe-urile și decapotabilele standard, debutate anterior. Inițial Seria 8 Gran Coupe va fi disponibilă cu 3 motorizări, varianta turbodiesel de 3.0 litri, cu 320 CP la activ, varianta incipientă pe benzină, de 3.0 litri și cu 6 cilindri în linie, ce livrează 340 CP și varianta de top, M850i, cu benzinar V8 de 4.4 litri, capabil să genereze 530 CP.
0
1,728
GALERIE FOTO (47 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!