Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW poate lansa un crossover mai compact decât actualele X1 și X2! Ar putea fi numit Urban X

26 Iulie 2019 - 16:33
Redacţia PiataAuto.md
BMW analizează posibilitatea de a lansa un crossover mai compact decât actualele X1 și X2 în contextul sporirii constante a interesului pentru acest segment de piață din partea consumatorilor. Deși are o gamă de SUV-uri bine definită și segmentată, bavarezilor le lipsește, totuși, un crossover ultra-compact, care ar putea fi popular pe piață, mai ales în rândul clienților tineri. Dar dacă avem deja un X1, ce denumire ar purta un crossover și mai mic?
Potrivit informațiilor distribuite de Autoexpress, cu referire la surse din cadrul companiei bavareze, BMW dezvoltă în prezent un crossover mai compact decât X1, iar denumirea acestuia a fost stabilită – Urban X. Potrivit aceleiași surse, modelul va avea la bază platforma noii generații Seria 1 și se va poziționa pe o treaptă mai jos de X1 și X2, având dimensiuni de până la 4,200 mm. În prezent cel mai compact crossover din gamă este X2, cu 4,369 mm în lungime.

Având la bază platforma utilizată de noua generație Seria 1, BMW Urban X va avea standard un sistem de tracțiune pe puntea față, însă nu este exlusă apariția ofertelor cu sisteme de tracțiune integrală xDrive. De altfel, motorizările de asemenea vor fi preluate în întregime și fără prea multe modificări de la Seria 1.
În prezent gama de SUV-uri BMW este constituită din 7 modele, printre care SUV-uri clasice și SUV-uri cu siluetă coupe. Vânzările în segment indică o creștere constantă la nivel global, iar în cadrul BMW în prima jumătate a acestui an din totalul vânzărilor circa 45% au revenit gamei "X".
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter