Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW prezintă imagini cu prototipul Seria 2 Gran Coupe camuflat și dezvăluie primele detalii oficiale

24 Iulie 2019 - 13:11
Redacţia PiataAuto.md
BMW Seria 2 Gran Coupe se pregătește de premiera mondială, ce va avea loc în toamna acestui an și își etalează silueta dinamică în primele imagini oficiale cu caroseria camuflată. Totodată, bavarezii au anunțat oficial lansarea paginii web dedicate modelului și au dezvăluit informații despre viitorul Gran Coupe compact.
Noul coupe cu 4 uși a primit indicile de caroserie F44. Compacta se distinge de fratele mai mare, Seria 4 Gran Coupe, prin forma caroseriei, dacă modelul actual are o caroserie liftback, capacul portbagajului fiind unificat cu luneta, atunci noul Seria 2 Gran Coupe este un sedan cu siluetă coupe, având un capac al portbagajului caracteristic pentru această clasă de automobile. Elementele distinctive coupe-urilor nu vor lipsi nici aici, precum portiere fără chenare metalice pentru geamurile laterale și montanți spate puternic înclinați.

Viitoarea Seria 2 Gran Coupe va avea un substrat tehnic comun cu hatchback-ul Seria 1 de generație nouă, cu indicile F40, având la bază aceeași platformă cu sistem de tracțiune standard pe puntea față. Nu vor lipsi nici motorizările cu tracțiune integrală, însă acestea vor fi oferite opțional. Gama propulsoarelor va fi preluată fără prea mari modificări de la noua Seria 1, iar versiunea de top, cu indicile M235i xDrive va avea sub capotă unitatea turboaspirată pe benzină de 2.0 litri, cu 306 CP la activ, cutie automată și tracțiune integrală.
Premiera publică a noii Seria 2 Gran Coupe va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Los-Angeles din toamna acestui an, iar lansarea pe piață este planificată pentru primăvara 2020. În Europa și SUA modelul va concura nu doar cu Mercedes-Benz CLA, dar și cu sedanurile Mercedes-Benz A-Class și Audi A3, cel puțin, până la apariția Seriei 1 în aceeași caroserie pe piețele respective, or în prezent modelul este comercializat doar în China și Mexic.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (36 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter