Bentley Flying Spur se lansează cu versiunea exclusivă First Edition! Producția va demara până la sfârșitul acestui an

Bentley lansează noua limuzină Flying Spur cu versiunea specială First Edition! Producția va începe în toamnă, iar primele unități din ediția specială vor fi livrate proprietarilor abia peste un an, or britanicii au dispus ca ediția de lansare să fie asamblată manual.
Producția limuzinelor din cadrul seriei limitate First Edition va dura câte 12 luni pentru fiecare unitate în parte. Până la finalul acestui an, însă, un Flying Spur First Edition va fi vândut la licitație, iar banii obținuți de pe urma vânzării vor fi donați în scopuri caritabile fondului pentru combaterea HIV/SIDA, fondat de Sir Elton John.
Bentley Flying Spur a debutat în premieră mondială cu o lună mai devreme. Precum și anterior, limuzina adevenit o variantă cu 4 uși și ampatament extins a coupe-ului Continental GT. Flying Spur are sub capotă unitate pe benzină W12 de 6.0 litri, ce livrează 635 CP și 900 Nm. Cuplul este transmis prin intermediul cutiei automate cu 8 rapoarte pe ambele punți, pentru prima dată în istoria modelului. Cu acest motor, limuzina de lux poate accelera până la 100 km/h în 3.8 secunde și poate atinge viteza maximă de 333 km/h.
0
1,634
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!