Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Bentley a stabilit un nou record mondial pe Pikes Peak în rândul coupe-urilor de serie cu Continental GT!

1 Iulie 2019 - 16:32
Redacţia PiataAuto.md
Bentley stabilește un nou record mondial în rândul automobilelor de serie pe Pikes Peak pentru al doilea an consecutiv! Britanicii au reușit performanța de a stabili cel mai bun timp pe traseul american cu coupe-ul Continental GT, iar asta după ce vara trecută cu un record mondial în rândul SUV-urilor de serie s-a impus modelul Bentley Bentayga.
Precum și cu un an mai devreme, pilotul Rhys Millen s-a alăturat echipei britanicilor pentru a stabili un nou record mondial. Recordul în rândul autoturismelor de serie a fost stabilit de un Bentley Continental GT , echipat cu benzinarul de serie W12 de 6.0 litri, ce livrează 635 CP și 900 Nm. Cu acest motor coupe-ul de lux britanic este capabil să accelereze până la 100 km/h în 3.7 secunde și poate să atingă viteza maximă de 333 km/h.
Bentley Continental GT a cucerit traseul de 19.99 km în 10 minute și 18 secunde, fiind mai rapid decât recordmanul anterior cu 8 secunde. Pentru ca recordul să fie înregistrat oficial, bolidul trebuie să corespundă versiunilor de serie, comercializate pe piață, însă sunt permise și câteva schimbări. Astfel, pentru Pikes Peak Bentley Continental GT a primit o carcasă de siguranță la interior, iar casca pilotului a fost echipată cu un sistem special de ventilare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter