Britanicii au dezvăluit supercar-ul aniversar Aston Martin DBS GT Zagato

Cu o lună mai devreme Aston Martin a anunțat relansarea producției coupe-ului clasic DB4 GT Zagato – retromobilul a fost prezentat într-o ediție specială, dedicată centenarului atelierului Zagato, ce a contribuit la apariția supercar-ului superb. Tot atunci britanicii au dezvăluit că modelul clasic va putea fi achiziționat doar împreună cu interpretarea modernă DBS GT Zagato, care tocmai a fost prezentat în primele imagini oficiale.
La baza noului DBS GT Zagato a stat supercar-ul Aston Martin DBS Superleggera, ce a oferit unitatea biturbo V12 de 5.2 litri, ce livrează 725 CP. Pe lângă un design exterior original, noul supercar dispune de un calandru activ format din 108 elemente acționate electric, ce închid accesul spre unitatea de propulsie când automobilul staționează în parcare. Plafonul este executat dintr-o placă din fibră de carbon, ce își are începutul de la montanții spate până la haion, iar luneta lipsește în totalitate. Din acest motiv oglinda retrovizoare de la interior a fost înlocuită cu o cameră de marșarier cu afișaje pe un ecran cu rezoluție mare. Britanicii, însă, nu au publicat imagini cu interiorul supercar-ului.
În total Aston Martin va lansa doar 19 "seturi" dedicate centenarului Zagato, denumite DBZ Centenary Collection. Ambele supercar-uri vor putea fi achiziționate contra sumei de 6 milioane de lire sterline, fără taxe. Inițial clienților vor fi livrate unitățile clasice DB4 GT Zagato Continuation, iar mai aproape de sfârșitul anului 2020 aceștia vor primi și coupe-urile în interpretare modernă.
0
1,595
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!