Compania AddArmor a prezentat cel mai rapid automobil blindat din lume pe baza coupe-ului Audi RS7

Compania AddArmor, specializată pe transformarea automobilelor de serie în unele blindate, a prezentat un nou model blindat, dezvoltat pe baza coupe-ului cu 4 uși Audi RS7 Sportback, care în urma modificărilor indică caracteristici dinamice mai bune decât versiunea de performanță de serie, dar și este cel mai rapid automobil blindat din lume!
Pe lângă panourile cariseriei și geamurile modificate, capabile să asigure un nivel maxim de siguranță și să protejeze pasagerii de la interior și de focurile de armă, cei de la AddArmor au aplicat un tratament special unității de propulsie V8, ce livrează acum 760 CP (605 CP standard) și 1,085 Nm. Grație modificărilor și în ciuda greutății proprii mărite cu 91 kg în urma fortificării caroseriei, Audi RS7 Sportback a devenit mai rapud cu 0.8 secunde, accelerând până la 100 km/h în doar 2.9 secunde, având o viteză maximă de 325 km/h!
Comparativ cu coupe-ul de performanță standard, ce are un preț de 114 mii dolari în SUA, varianta blindată are un preț de cel puțin 205 mii dolari, indicând o majorare de 91 mii dolari americani, sau cu câte 1,000 dolari pentru fiecare kilogram în plus adus de suprafețele blindate ale caroseriei :)
0
1,795
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!