Coupe-ul electric cu 4 uși Porsche Taycan se pregătește de debut în China! Informații și poze oficiale

Încă camuflat, dar gata de debut în calitate de prototip, Porsche Taycan a ajuns în China, unde va marca premiera publică. Ulterior, coupe-ul electric cu 4 uși va ajunge în Marea Britanie și SUA pe parcursul următoarelor trei săptămâni, iar cei de la Porsche au pregătit un program mai special de premieră pentru Taycan.
Porsche a publicat și un nou set de informații despre primul electromobil din istoria sa. Astfel, Taycan este capabil să atingă viteze de peste 250 km/h, iar timpul de accelerare până la 100 km/h este de doar 3.5 secunde, pe când viteza de 200 m/h este atinsă în 12 secunde. Datele sunt valabile pentru versiunea de top Taycan, ce are la activ circa 600 CP.
Germanii raportează teste cu o distanță totală de peste 6 milioane de kilometri pe parcursul ultimilor ani – electromobilul a fost supus încercărilor în diverse condiții climaterice și de anduranță, iar pe circuit cei mai iscusiți ingineri au realizat multiple teste de performanță pentru a crea un sportcar electric veritabil, care să nu cedeze în fața modelelor Porsche dotate cu propulsoare cu combustie internă.
Premiera mondială a modelului de serie va avea loc în toamna acestui an, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce-și va deschide porțile la 12 septmebrie. Anterior germanii au deschis pre-comenzile pentru Taycan și până astăzi au reușit să adune peste 20 mii comenzi.
0
273
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!