Culmea iresponsabilității: o șoferiță și-a transportat copiii într-o piscină gonflabilă pe acoperișul mașinii

Un caz halucinant și ieșit din comun a avut loc săptămâna trecută în SUA: o șoferiță și-a transportat copiii într-o piscină gonflabilă pe acoperișul propriului Audi Q5. Din fericire, copiii nu au avut de suferit, iar șoferița a fost arestată de forțele de ordine.

Cazul a avut loc la mijlocul săptămânii trecute în orașul Dixon, statul Illinois. Forțele de ordine au fost anunțate de către cetățeni despre încălcarea gravă comisă în trafic de șoferița unui Audi Q5 – crossover-ul a fost surprins în trafic transportând doi copii într-o piscină gonflabilă, așezată pe acoperișul mașinii. La scurt timp ofițerii de patrulare au oprit șoferița iresponsabilă pe una din străzile orașului Dixon, aceasta s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 49 ani, Jennifer Janus Yeager, iar "pasagerii" minori s-au dovedit a fi fiicile șoferiței, în vârstă de 8 și 16 ani.
Din spusele mamei iresponsabile, reprezentanții forțelor de ordine au aflat că aceasta a fost la o petrecere cu prietenii și copiii. Când au pornit acasă, pentru că nu aveau cu ce fixa piscina gonflabilă pe acoperiș, mama a decis să-și așeze în piscină copiii, pentru ca aceasta să nu fie pierdută în drum.

Jennifer Yeager s-a ales cu mai multe învinuiri, iar pedeapsa va fi ulterior stabilită de judecători. Culmea este că Jennifer Yeager nu este prima șoferiță ce a comis o astfel de încălcare – în 2017 un șofer a fost depistat pe străzile din statul Wisconsin cu fiul său de 9 ani așezat într-o piscină gonflabilă, iar mai devreme un șofer din Illionois a fost depistat transportându-și fiul de doar 3 ani în portbagajul propriului automobil.
0
1,440
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!