Dacia a prezentat noua ediție specială Duster Black Collector Edition, limitată la doar 500 unități

În cadrul unui eveniment special, ce a avut loc în Franța duminică, Dacia a prezentat în premieră o nouă ediție specială Duster Black Collector Edition. SUV-ul special va fi unul cu adevărat exclusiv, iar asta pentru că ediția se va limita la doar 500 unități speciale. Să vedem, deci, prin ce se va distinge Duster-ul exclusiv!
Evenimentul denumit "Marele Picnic Dacia" a avut loc la Paris duminică și a atras circa 10 mii membri a comunității. În cadrul sărbătorii, constructorul din România a prezentat întreaga sa gamă de modele, în diverse versiuni și variante de caroserie, iar "cireașa de pe tort" a fost noua ediție specială Duster Black Collector Edition, destinată în exclusivitate clienților francezi și limitată la un tiraj de doar 500 unități.
Cu această ediție, Duster încearcă să devină un SUV mai stilat, ci nu un offroader utilitar, însă aceasta nu se va distinge prea mult de versiunile oferite standard. Black Collector Edition are la bază nivelul de echipare Prestige, de top, care mai include și un sistem audio de performanță, livrat de Focal. La exterior noul Duster se distinge prin nuanța metalizată de negru și inscripțiile contrastante de culoare galbenă. Inspirat de la edițiile exclusive oferite de marii producători auto, Duster Black Collector va dispune și de plăci speciale cu numărul de ordine aplicat fiecărui exemplar pe praguri.
Pentru ediția specială sunt incluse standard și opționalele precum camera multi-view și sistemul multimedia cu ecran tactil și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto. Sub capota Black Collector Edition se va situa în exclusivitate unitatea turboaspirată pe benzină, TCe de 1.3 litri, ce livrează 130 CP, și sistemul de tracțiune pe puntea față.
Dacia Duster Black Collector Edition va fi produs într-o serie limitată la 500 exemplare, ce vor fi oferite doar în Franța, iar comanda va putea fi plasată doar prin intermediul online. Startul vânzărilor este planificat pentru luna septembrie a acestui an.
0
1,849
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!