Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(Foto) Francezii pregătesc actualizări pentru Renault Sandero! Modelul a primit blocuri optice spate originale

5 Iulie 2019 - 16:11
Redacţia PiataAuto.md
În spațiul web au fost publicate primele imagini cu versiunea actualizată Renault Sandero Hatchback-ul a beneficiat de blocuri optice spate absolut noi și lumini de zi de tip LED restilizate. Odată cu modernizarea, modelul comercializat în America de Sud va fi disponibil pentru prima dată și cu o versiune de performanță, denumită Sandero R.S.
Cel mai probabil, hatchback-ul Sandero comercializat în Europa cu sigla Dacia nu va beneficia de aceleași modificări, iar asta pentru că seria Logan/Sandero a fost actualizată de curând de constructorul din Mioveni. Facelift-ul pregătit de francezi pentru varianta comercializată în America de Sud nu aduce prea multe modificări în materie de design, acestea limitându-se la aspectul luminilor de zi de tip LED integrate în blocurile optice față, și blocuri optice spate absolut noi, cu secțiuni noi pe haion, ce încearcă să imită designul blocurilor optice posterioare caracteristice pentru gama actualizată de modele compacte Renault, precum Clio și Megane. Afară de aceasta, Sandero s-a ales cu sigle Renault de dimensiuni mai mari și un calandru restilizat.
Din punct de vedere tehnic Sandero nu va primi modificări, lista motorizărilor urmând să rămână neschimbată. În schimb, versiunile cu cutie automată vor fi reprezentate de cutia cu variație contină în schimbul unității Easy-R.

Cea mai mare și captivantă noutate este apariția unei versiuni de performanță – Sandero R.S. Potrivit informațiilor preliminare aceasta se va distinge de modelele standard prin bare de protecție retușate, jante din aliaj cu dimensiuni mai generoase, iar sub capotă se va situa benzinarul aspirat natural de 2.0 litri, cu 145 CP la activ. Cu acest motor Sandero R.S. va fi capabil să accelereze până la 100 km/h în 8.4 secunde, iar viteza maximă va constitui 200 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter