Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hyundai pregăteste debutul unui model absolut nou pentru Europa la Salonul Auto de la Frankfurt

10 Iulie 2019 - 09:21
Redacţia PiataAuto.md
Hyundai pregătește un model absolut nou pentru clienții din Europa. Noua mașină va debuta în premieră publică în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an, iar între timp constructorul din Coreea de Sud a publicat prima imagine de teasing, care să anticipeze premiera viitorului model.

Nu se cunoaște despre ce model și ce tip de caroserie este vorba – teaserul și comunicatul de presă publicate de Hyundai nu sunt prea informative. Cel mai probabil acesta va fi un model de dimensiuni compacte, or modelele de talie mare nu sunt prea solicitate pe Bătrânul Continent, iar ținând cont de gama de compacte actualizată recent, teaser-ul ar putea anticipa apariția unui nou hatchback sub-compact urban, sau a unui crossover de dimensiuni mici.
Sud-coreenii anunță că noul model va prezenta și un nou limbaj stilistic pentru designul exterior și ambianța interioară. Afară de aceasta constructorul promite un nivel de dotări și tehnologii care să transforme noul model într-un lider de segment în Europa.

Așadar, în următoarele săptămâni cei de la Hyundai vor publica o serie de imagini și informații noi despre viitorul model, iar premiera în spațiul web ar putea avea loc chiar în luna august al acestui an. Publicul va putea face cunoștință în premieră cu noul model în septembrie la Frankfurt.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter