În spațiul web au fost publicate primele imagini cu noua generație BMW X6!

Primele imagini cu noua generație BMW X6 s-au strecurat în spațiul web – au fost publicate imagini cu partea frontală și posteriorul noului SUV-coupe, dar nu și poze cu interiorul mașinii. Ei bine, dacă pentru planșa de bord, cel mai probabil, bavarezii nu au rezervat careva surprize, atunci la nivel de design exterior X6 se distinge foarte mult de noul X5 și, fără îndoială, este cel mai bestial BMW X6 produs vreodată!
Tradițional pentru modelele bavareze, noul BMW X6 a primit un calandru de dimensiuni mai generoase, însă aici acesta a fost încadrat armonios în aspectul general al părții frontale, iar dimensiunile nu par exagerate. Farurile par să păstreze forma celor de pe BMW X5, însă în tandem cu tabloul general, picat de bara de protecție revizuită și formele laterale, farurile lui X6 vin aici cu un aspect împrospătat.
Cea mai intrigantă parte este, însă, posteriorul – pentru prima dată acesta poate fi savurat în întregime. BMW X6 a primit blocuri optice inspirate de la cele mai noi coupe-uri din gamă, dar originale, de dimensiuni generoase. Bara de protecție spate include incizii de aer mari pe lateral, un difuzor și două terminații duble pentru sistemul de evacuare integrate.
Interiorul lui BMW X6 va fi, cel mai probabil, identic cu cel al noului BMW X5, cu excepția spațiului rezervat pasagerilor din spate, ce ar putea primi o doză de elemente originale dictate de forma caroseriei. Noutăți nu sunt așteptate nici sub capotă – precum și predecesorii, noul BMW X6 va prelua lista motorizărilor de la X5 aproape în întregime, urmând să fie disponibile motoare pe benzină și motorină, dar și versiuni hibride.

Cel mai probabil, premiera mondială a noului BMW X6 va avea loc în viitorul apropiat, iar noi vă îndemnăm să rămâneți aproape pentru a descoperi noua generație a celui mai dorit SUV-coupe!
0
1,514
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!