Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Jaguar Land Rover Moldova vă invită la evenimentul Electric Open Days, dedicat automobilelor electrificate

26 Iulie 2019 - 14:52
Redacţia PiataAuto.md
Compania DAAC-Hermes, distribuitorul oficial al automobilelor Jaguar și Land Rover în Moldova invită toți doritorii de a face cunoștință cu modelele electrificate din gamele constructorilor britanici în cadrul evenimentului special Electric Open Days, ce se desfășoară la Chișinău în acest week-end. Sunt invitați toți pasionații auto, împreună cu familiile, iar organizatorii promit clipe de neuitat în compania celor mai noi modele electrificate Jaguar și Land Rover.
În cadrul evenimentului vizitatorii vor avea posibilitatea să savureze în detaliu noile modele cu propulsie plug-in hybrid Range Rover PHEV, Range Rover Sport PHEV, dar și SUV-ul 100% electric Jaguar I-PACE. Mai mult, doritorii vor avea posibilitatea să participe și la un test drive cu modelul dorit!
Amintim că Range Rover PHEV este propulsat de un sistem hibrid ce combină benzinarul de 2.0 litri cu un motor electric, ce livrează în tandem 404 CP. În această ipostază, SUV-ul imens britanic poate accelera până la 100 km/h în doar 6.8 secunde, indicând un consum de combustibil mai mult decât decent, de doar 3.1 litri. Prețurile pentru Range Rover PHEV încep în țara noastră de la 101,500 euro.
Cel de-al doilea model din gama Land Rover, ce poate fi savurat și testat în aceste zile la evenimentul Electric Open Days este Range Rover Sport PHEV. SUV-ul este propulsat de același sistem hibrid, utilizat de Range Rover, și indică un timp de accelerație de 6.7 secunde până la 100 km/h, având un consum mediu în regim mixt de 3.2 litri. Prețurile pentru Range Rover Sport PHEV pornesc de la 75,000 euro în Moldova.
Cel de-al treilea model prezent la eveniment este SUV-ul 100% electric Jaguar I-PACE, echipat cu motoare electrice în cadrul sistemului de tracțiune integrală capabile să dezvolte cumulativ până la 400 CP. Electromobilul britanic, pe lângă caracteristici dinamice impunătoare (4.8 secunde accelerația de la 0 la 100 km/h) este capabil să asigure și o autonomie decentă de până la 480 km cu un singur plin, comform standardului WLTP. Jaguar I-PACE poate fi achiziționat în Moldova la preț de 63,800 euro.
Așadar, dragi prieteni, evenimentul Electric Open Days se va desfășura pe parcursul zilelor de azi și mâine, 26 și 27 iulie 2019. Vizitatorii sunt așteptați în showroom-ul Jaguar Land Rover pe strada Calea Ieșilor 14/1 din Chișinău. Grăbiți-vă să descoperiți ingineria britanică de ultimă generație cu întreaga familie!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter