Land Rover a pregătit îmbunătățiri savuroase pentru offroader-ele clasice Defender

Divizia Land Rover Classic prezintă noile pachete de modificări savuroase pentru generația precedentă Land Rover Defender. Proprietarii offroader-elor clasice vor putea alege dintre câteva pachete de modificări tehnice și exterioare pentru a oferi o nouă viață aventurierilor îndrăgiți. Modificările sunt valabile pentru Land Rover Defender 90 și Land Rover Defender 110 produse între anii 1994 și 2016.
La proiectarea noilor componente originale britanicii s-au inspirat din seria limitată Defender Works V8, care a fost lansată pe piață în 2018 și s-a bucurat de un interes sporit din partea clienților. De altfel, acum toți deținătorii Land Rover Defender 90 și 110 produse din 1994 până în 2016 pot beneficia de modificările aplicate în seria Defender Works V8.
Printre componentele oferite de britanici se enumeră jantele din aliaj Sawtooth de 18 țoli, discuri de frână noi, mai performante, cu etriere și plăci Works V8, dar și setări avansate pentru amortizoarele suspensiei. Toate unitățile modificate vor beneficia de sigle originale pe caroserie, iar pentru Defender-ele echipate cu unitatea TDCi de 2.2 litri inginerii oferă și un surplus de 40 CP.
Oferta este, însă, deloc accesibilă. Setul de jante Sawtooth are un preț de 2,160 lire sterline, în timp ce modificările aplicate la nivelul sistemului de frânare vor costa 4,068 lire sterline. Întreg pachetul de actualizări Defender Classic Works 90 sau 110 indică un preț de 16,995 lire sterline.
0
1,775
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!