Limuzina Aurus Senat L700 are un preț mai mare decât cea mai luxoasă versiune Mercedes-Maybach S-Class

Presa rusească a publicat prețurile "orientative" pentru noua limuzină Aurus Senat L700. Prețul a fost numit de ministrul Industriei și Comerțului Denis Manturov și, potrivit datelor preliminare, noua limuzină rusească va avea un preț mai piperat decât cea mai luxoasă versiune a limuzinei germane Mercedes-Maybach S-Class!
Potrivit datelor furnizate de Manturov, Aurus Senat L700 va avea un preț de circa 18 milioane ruble rusești, iar cifra finală va fi numită odată cu deschiderea primului showroom Aurus din Moscova, ce va avea loc în luna august a acestui an. De menționat, că limuzina Mercedes-Maybach S 650 are un preț de 15 milioane ruble în Rusia. Totuși, pe piața rusească sunt prezente modele și mai scumpe, precum Bentley Mulsanne, care în variantele de top are un preț ce depășește suma de 21 milioane ruble.
Showroom-ul Aurus își va deschide ușile la Moscova până la sfârșitul verii 2019. Compania mizează nu doar pe piața internă, ci și pe clienții de peste hotare, precum cei din Emiratele Arabe Unite (EAU) – compania Tawazun, partenerul celor de la Aurus în Orientul Mijlociu, ce deține 36% din acțiunile Aurus, va comercializa automobilele rusești de lux în EAU.
0
5,240
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!