Mazda a înregistrat 8 denumiri noi pentru viitoarele SUV-uri! Niponii pregătesc o ofensivă în segment?

Premiera noului crossover compact Mazda CX-30 a fost o surpriză pentru o bună parte din fanii mărcii nipone și presa auto – modelul a fost prezentat la Geneva în primăvara acestui an, dar nu a fost anunțat de oficialii niponi anterior. Modelul s-a bucurat de o reacție pozitivă din partea publicului, iar acum niponii pregătesc o adevărată ofensivă în segmentul SUV-urilor, cu modele absolut noi.
Mazda dispune în prezent de o gamă de mare SUV-uri, cu modele de diverse dimensiuni, cu SUV-uri compacte urbane, SUV-uri de talie medie și SUV-uri mari, capabile să adăpostească la bord până la 7 persoane. Până acum SUV-urile din portofoliul Mazda aveau denumiri bine definite, cu indice "CX-" și o cifră, care să sugereze despre poziția modelului pe piață și dimensiuni. Noul CX-30, însă, nu a venit să înlocuiască crossover-ul compact CX-3, ci să ofere o alternativă mai stilată cu o siluetă mai dinamică.
Mazda CX-30 a fost, însă, doar primul reprezentant din noua gamă de SUV-uri, iar pentru viitor niponii pregătesc o adevărată ofensivă în segment, cu noile denumiri înregistrate în Europa și SUA: CX-10, CX-20, CX-40, CX-50, CX-60, CX-70, CX-80 și CX-90. Cel mai probabil, niponii nu planifică să lanseze 8 SUV-uri absolut noi, însă o parte din denumirile înregistrate își vor face apariția pe modele absolut noi. Astfel, lansarea unui crossover-coupe stilat este aproape confirmată!
0
2,523
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!