Mitsubishi a publicat prima imagine cu noul Pajero Sport facelift! SUV-ul actualizat debutează peste 2 săptămâni

Lansat pentru prima dată în 2015, actualul Mitsubishi Pajero Sport se pregătește de un facelift de mijloc de carieră, ce să-i împrospăteze aspectul exterior în conformitate cu limbajul stilistic curent al mărcii nipone. Pentru a tachina fanii și a anunța premiera, cei de la Mitsubishi au publicat și prima imagine-teaser ce prezintă partea frontală modificată a SUV-ului.

Mitsubishi Pajero Sport facelift va primi o fascie frontală ușor restilizată, or odată cu lansarea noii generații în 2015 SUV-ul a adoptat limbajul stilistic actual al mărcii nipone.
Printre elementele modificate ale părții frontale se enumeră calandrul și bara de protecție, însă nu este exclus că și farurile și-au modificat ușor forma. Pe lângă modificările de ordin estetic, niponii anunță modificări tehnice, ce vor rezulta într-un confort mai mare pentru cei de la bord, dar și materiale de calitate mai bună la interior.

Premiera noului Mitsubishi Pajero Sport facelift va avea loc în Thailanda la 25 iulie 2019. În presa occidentală au fost distribuite informații neconfirmate deocamdată oficial, precum că după facelift Mitsubishi Pajero Sport va fi lansat oficial și pe piața europeană.
1
740
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!