Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Netflix anunță startul producției celui de-al doilea sezon al serialului documentar Formula 1 Drive to Survive

25 Iulie 2019 - 12:59
Redacţia PiataAuto.md
După succesul primului sezon al serialului documentar Formula 1 Drive to Survive, debutat pe platforma Netflix în primăvara acestui an, americanii anunță startul producției celui de-al doilea sezon, premiera căruia va avea loc în 2020. De această dată, la proiect vor participa și echipele Ferrari și Mercedes-Benz, care nu au luat parte la producția primului sezon.
Serialul documentar dezvoltat de Netflix a fost lansat pe platforma americană în luna martie a acestui an. Seria de filme a obținut un succes în rândul telespectatorilor și criticilor, iar oficialii de la Formula 1 au declarat că serialul va spori interesul publicului pentru sporturile cu motor. Astfel, producția celui de-al doilea sezon a fost confirmată la scurt timp după premiera primului sezon.
În cadrul serialului, producătorii au posibilitatea de a retransmite imagini din interiorul echipelor de curse, de la bordul bolizilor și să prezinte provocările și emoțiile trăite de piloți, echipa tehnică și conducere, împreună cu imagini spectaculoase din interiorul curselor, astfel încât fanii sporturilor cu motor au posibilitatea unică de a descoperi în detaliu procesele interne ce au loc în culisele curselor Formula 1.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter