Noua generație BMW Seria 1 a ajuns pe linia de producție la uzina din Leipzig

La doar câteva săptămâni de la premiera mondială, noua generație BMW Seria 1 a fost lansată în producția de serie. Noul hatchback compact a ajuns pe linia de producție la uzina bavarezilor din Leipzig, unde va fi produs alături de celelalte modele compacte din gama BMW, precum Seria 2 în versiuni de performanță, coupe, decapotabile și monovolume, dar și modelele electrificate i3 și i8.
Premiera noii generații BMW Seria 1 a avut loc la sfârșitul lunii mai. Pentru prima dată în istorie Seria 1 are la bază o platformă cu roți motrice față, utilizată și de alte modele compacte din gamă, dar și de modelele MINI. Inițial BMW Seria 1 va fi disponibil cu 5 motorizări, dintre care 2 pe benzină și 3 pe motorină. Primul model ce a părăsit linia de asamblare este un Seria 1 cu benzinar turbo de 1.5 litri, cu 140 CP la activ, cu pachetul de modificări exterioare Sport inclus. Modelul urmează să fie livrat unui client din Italia.
În următoarele săptămâni BMW Seria 1 de generație nouă va putea fi admirat în showroom-urile din Europa și curând va marca debutul și în țara noastră. Zilnic la uzina din Lepzig bavarezii vor produce câte 600 unități Seria 1, iar din luna noiembrie producția acestuia va începe și al uzina din Regensburg.
0
1,308
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!