Noua generație Nissan Juke: modificări radicale sau evoluția designului actual? Primul teaser
15 Iulie 2019, 08:54
Nissan anticipează debutul noii generații Juke cu primul teaser oficial – prima imagine prezintă partea frontală a noului crossover, ce etalează blocurile optice față, realizate în stilul actualului crossover, cu blocuri optice duble. Designul fasciei frontale pare, însă, să se schimbe radical, or blocurile optice au căpătat un aspect mai dinamic și mai agresiv, cu sisteme de iluminare LED performante.

Imaginea prezintă și o parte din calandrul noului Juke, care va avea mai multe suprafețe cromate, iar forma calandrului pare a fi inspirată
de la actualul Nissan Qashqai. Precum și anterior, însă, cel puțin blocurile optice față vor fi elementele distinctive ale noului Juke în gama niponilor. Deși în continuare Juke va dispune de blocuri optice duble, acestea vor fi realizate, aparent, în stilul celor mai noi Hyundai Kona, cu elemente de iluminare de zi de tip LED pe partea de sus, și blocuri optice rotunde cu elemente decorative LED mai jos, pentru faza scurtă.

Potrivit informațiilor distribuite anterior, noul Nissan Juke va avea la bază platforma CMF-B, comună
cu compacta Micra, de la care crossover-ul va prelua și o parte din motorizări. Benzinarul turboaspirat de 1.6 litri cu 190 CP, disponibil pentru generația actuală, ar putea rămâne în gama motorizărilor, iar o noutate pentru Juke ar urma să fie o versiune hibridă.

Premiera mondială a noii generații Nissan Juke va avea loc la 3 septembrie curent, cu doar câteva zile înainte de startul Salonului Auto de la Frankfurt, iar acolo, cel mai probabil, publicul va putea face cunoștință cu noul crossover îndeaproape.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,407
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!