Noua pradă a normelor ecologice înăsprite din Europa - Subaru Levorg

Normele de poluare înăsprite și noile standarde de calcule din Europa au o nouă pradă – Subaru Levorg rămâne în oferta niponilor pe Bătrânul Continent cu o singură unitate de propulsie. Break-ul va putea fi achiziționat doar cu benzinarul aspirat natural de 2.0 litri, care aduce și câteva modificări la nivel de design exterior, care cu siguranță nu vor bucura fanii constructorului nipon.
Anterior Subaru Levorg era oferit în Europa cu două unități turboaspirate pe benzină: unitatea de 1.6 litri, ce livrează 170 CP și 250 Nm, și unitatea de 2.0 litri, cu 300 CP și 400 Nm la activ. Costurile mult prea mari de adaptare la normele ecologice înăsprite au determinat niponii să excludă propulsoarele respective din oferta pe piețele de pe Bătrânul Continent. Astfel, unicul propulsor rămas în ofertă este benzinarul de tip boxer din seria FB, aspirat natural, de 2.0 litri, ce livrează 150 CP și 198 Nm. Constructorul asigură că propulsorul se încadrează în limitele normelor ecologice Euro 6d-TEMP, iar consumul mediu în regim mixt, conform metodei de calcul WLTP, este de 7.3 litri/100 km.
Pensionarea motoarelor turboaspirate prevede și mici schimbări estetice pentru break-ul nipon – Subaru Levorg a fost lipsit de incizia de aer de pe capotă, iar acest lucru, cel mai probabil, va indispune fanii mărcii din Europa. De altfel, celelalte elemente de design și echipamentele disponibile la bord au rămas neschimbate.
În schimb, la interior clienții vor beneficia de noul sistem multimedia, denumit Gen 3.1 și inclus standard începând cu versiunile de bază, ce are un ecran de 7 inch cu comenzi tactile și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto incluse. Tot standard Levorg va dispune acum de faruri LED, sistem de climatizare automatizat cu 2 zone, senzori de lumină și ploaie, încălzire electrică pentru scaunele față, cameră de marșarier și întreg setul de asistenți și sisteme de siguranță activă, incluse în pachetul EyeSight.
0
1,895
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!