Premieră: Audi SQ7 facelift! SUV-ul de performanță a rămas fidel unității turbodiesel și a preluat noul design corporativ

Audi prezintă în premieră varianta actualizată SQ7 facelift – SUV-ul menține vechiul sistem de propulsie mild-hybrid cu motor turbodiesel sub capotă, dar primește un design actualizat în conformitate cu limbajul stilistic corporativ actual al mărcii din Ingolstadt. De altfel, la nivel de design exterior noul SQ7 nu se distinge prea mult de variantele standard Audi Q7 facelift, cu opțiunea S Line bifată.
Precum și varianta actualizată Audi Q7, debutată cu o lună mai devreme, noul Audi SQ7 a primit un exterior modificat, cu blocuri optice și bare de protecție absolut noi. La exterior, însă SQ7 nu se distinge prea mult de variantele standard Q7 facelift, cu pachetul de modificări exterioare S Line inclus. În trafic SQ7 va putea fi identificat grație celor 4 terminații ale sistemului de evacuare, integrate în bara de protecție spate, jantelor originale de 20 țoli și capacelor oglinzilor retrovizoare exterioare de culoare gri.
Modificările aplicate interiorului sunt identice celor, de care a beneficiat și Q7 facelift – SUV-ul de performanță dispune acum de un bord cu 3 ecrane, printre care cadranele de bord digitale cu o diagonală de 12.3 inch, cu afișaje împrospătate, ecranul sistemului multimedia de 10.1 inch, ce domină consola centrală, și comenzile digitale pe un ecran de 8.6 inch ale sistemului de climatizare, situate mai jos.
Din punct de vedere tehnic Audi SQ7 facelift nu a fost supus unor modificări majore – SUV-ul de performanță este în continuare echipat cu sistemul de propulsie de tip mild-hybrid, ce are la bază unitatea turbodiesel V8 de 4.0 litri, cu două turbocompresoare și un compresor electric, alimentat de la un sistem electric de 48 V. Sistemul este capabil să dezvolte 435 CP și 900 Nm. Motorul termic se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală quattro. Cu acest motor Audi SQ7 poate accelera până la 100 km/h în 4.8 secunde, având o viteză maximă de 250 km/h.
Vânzările variantei actualizate Audi SQ7 vor demara mai târziu în acest an. Prețul de pornire pentru SUV-ul de performanță va fi de 94,900 euro.
0
1,735
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!