Premieră: Honda Pilot primește versiunea exlusivă de top Black Edition

Honda a pregătit o nouă versiune de top pentru crossover-ul Pilot – varianta de lux, denumită Black Edition, va fi lansată în următoarele luni și va oferi un nivel mai mare de confort la bord, pe lângă elementele decorative exclusive, ce ornamentează mașina la exterior.

Honda Pilot Black Edition se va situa în topul gamei de versiuni disponibile pentru crossover-ul nipon. În trafic noua ediție va fi identificată grație nuanței exclusive de negru Crystal Black Pearl, dar și siglelor "Black Edition" atașate la exterior. Aspectul exterior este finisat de jantele originale de 20 țoli, vopsite în nuanța specială de negru, și suprafețele cromate de culoare neagră.
Habitaclul este tapisat cu piele fină de culoare neagră cu cusături contrastante de culoare roșie pe scaune, volan și bord. Pe tetiere se vor regăsi logourile specifice "Black Edition", iar clienții vor putea alege între versiunile cu 7 sau 8 locuri la bord.

Din punct de vedere tehnic, însă, niponii nu au pregătit modificări – crossover-ul poate fi echipat doar cu benzinarul aspirat natural V6 de 3.5 litri, ce livrează 284 CP și 355 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 9 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală i-VTM4.
Constructorul nu a dezvăluit detalii despre lista opționalelor, disponibile pentru Pilot Black Edition, dar a relatat că pe lângă materialele exclusive de la exterior și tapiseria din piele la interior, crossover-ul special va dispune standard de acoperiș panoramic, sistem wireless pentru încărcarea gadget-urilor, blocuri optice LED, sistem multimedia HondaLink cu funcție de livrare a mărfurilor achiziționate pe Amazon direct în portbagajul mașinii, fără participarea directă a proprietarului.
0
335
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!