Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Mazda2 facelift! Compacta a primit o parte frontală inspirată de la nava amiral Mazda6

18 Iulie 2019 - 15:23
Redacţia PiataAuto.md
Prezentată pentru prima dată în 2014, cea de-a patra generație Mazda2 a fost supusă unui facelift consistent, cu modernizări ample pentru substratul tehnic și un design revizuit al părții frontale, inspirat de la modelele mai mari din gama niponilor. Inițial sub-compacta actualizată își va face apariția în Japonia, iar ulterior de asemenea modificări vor dispune și versiunile destinate celorlalte piețe.
La nivel de design exterior Mazda2 a primit o parte frontală modificată complet, cu bară de protecție nouă, faruri revizuite și calandru inspirat de la nava amiral Mazda6. La posterior hatchback-ul a beneficiat de o bară de protecție redesenată și o structură modificată la interiorul blocurilor optice, care, însă, și-au păstrat forma. Odată cu facelift-ul, Mazda2 spune adio denumirii "Demio", cu care a fost comercializată în Japonia din 1996.
La interior Mazda2 va bucura cu materiale de calitate mai înaltă și o izolare fonică îmbunătățită, șoferul va fi răsfățat de comenzi electrice pentru ajustarea scaunului, iar sistemul multimedia Mazda Conncet cu ecran de 7 inch oferă acum conectivități Apple CarPlay și Android Auto. Lista opționalelor include pentru prima dată farurile LED adaptive, cruise control performant cu radar și funcție Stop & Go și sistemul de monitorizare a marcajului rutier cu asistent de minținere a benzii de circulație.
Lista motorizărilor Mazda2 va fi compusă din benzinarul Skyactiv-G de 1.5 litri, cu 75 sau 90 CP la activ, în dependență de versiune, și turbodieselul Skyactiv-D cu 105 CP și 250 Nm la activ. Motoarele se cuplează la cutia manuală cu 6 trepte, opțional fiind disponibilă cutia automată cu 6 rapoarte. Tot în lista opționalelor pentru toate motorizările este inclus sistemul de tracțiune integrală, iar niponii anunță și un sistem de propulsie de tip mild-hybrid pentru compactele dotate cu cutie manuală.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (27 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2020 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter