Premieră în Rusia: Lada a actualizat break-ul Largus, prima generație Dacia Logan MCV

Lada prezintă primele imagini și poze oficiale cu varianta actualizată Largus, care este, de fapt, un Dacia Logan MCV de primă generație, comercializat cu brandul Lada de câțiva ani. Deși anterior se vehicula că noul facelift va aduce pentru Lada Largus o fascie frontală inspirată de la noile Vesta, XRAY și Granta, primele imagini oficiale demonstrează contrariul – Lada Largus a primit modificări minime la exterior și are în continuare foarte multe tangențe cu prima generație Logan.
Partea frontală Lada Largus a primit un calandru nou cu o siglă de dimensiuni mai mari și două bare orizontale, însă nici în variantele de top pe calandru nu se vor mai găsi inserții cromate contrastante. La posterior sigla a fost înlocuită cu inscripția "LADA", în stilul celor mai noi modele din gamă, iar montanți centrali sunt acum de culoare neagră.

La interior clienții vor putea alege o nouă variantă de tapiserie textilă, iar după facelift și indiferent de nivel de echipare Lada Largus va include un sistem "inovator" de deconectare a farurilor odată ce motorul termic este oprit (anterior farurile puteau fi deconectate doar manual). Nivelul de echipare Norma Comfort include acum 4 difuzoare pentru sistemul audio (doar două anterior), iar astfel prețul de pornire indică o majorare cu 5,500 ruble rusești.

Varianta de top Luxe Prestige are incluse geamuri umbrite și indică o majorare de preț de 10,500 ruble. Cu același set de modificări s-au ales și nivelele de echipare prevăzute pentru versiunea cu capacități sporite în offroad Largus Cross. Lista opționalelor a fost suplinită cu pachetul Plus, disponibil în exclusivitate pentru versiunea de top. Pachetul include oglinzi retrovizoare exterioare acționate și încălzite electric, senzori de parcare și fixatoare adiționale pentru bagaje pe plafon.
Cam aici se limitează modificările aplicate pentru Lada Largus. Potrivit informațiilor distribuite de presa rusească, peste 1.5 sau 2 ani rușii vor lansa un nou facelift, pentru Largus, unul mai generos, care va aduce noua fascie frontală, denumită "X-Face" în Rusia, preluată de la Vesta. Tehnic, însă, Largus nu va avansa prea mult.
0
5,926
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!