Premieră mondială: Mitsubishi Pajero Sport a primit un facelift de mijloc de carieră cu design inspirat de la L200

Aflat la cel de-al patrulea an de producție, Mitsubishi Pajero Sport a trecut printr-un facelift consistent de mijloc de carieră, care a adus modificări în aspectul exterior al offroader-ului, dar și îmbunătățiri de ordin tehnic și la nivel de echipări. Pajero Sport a debutat în premieră mondială în Thailanda, însă cu asemenea modificări se vor alege și versiunile prezentate pe alte piețe.
Actualizarea a adus pentru Pajero Sport un limbaj stilistic similar cu proaspătul pick-up Mitsubishi L200: offroader-ul are o parte frontală modificată, cu blocuri optice noi, incluse în bara de protecție față, calandru redesenat, și semnături modificate ale luminilor de zi de tip LED. Capota și apripile față sunt noi. La posterior designerii au modificat structura interioară a blocurilor optice spate, acestea devenind și mai mici, decât anterior, iar în bara de protecție spate au fost integrate blocuri reflectorizante roșii și un pseudo-difuzor. Haionul a primit un eleron static reliefat.
La interior principala modificare ține de instrumentarul de bord, dedicat șoferului – cadranele de bord tradiționale au fost înlocuite cu un ecran de 8 inch. Consola centrală a primit un aspect împrospătat a comenzilor etajate ale sistemului multimedia cu ecran tactil de 80 inch și comenzilor sistemului de climatizare. Pe tunelul central se regăsesc acum mai multe suprafețe fine, plăcute la atingere, iar în general niponii raportează o îmbunătățire a materialelor de la bord.
Modificările tehnice sunt mai modeste. Unitățile de propulsie nu au suferit modificări, în lista motorizărilor fiind incluse turbodiesel-ul de 2.4 litri, cu 181 CP la activ, cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte, turbodiesel-ul de 2.5 litri, cu 136 CP la activ, și unitatea pe benzină V6 de 3.0 litri, ce livrează 209 CP. Motoarele se cuplează la același sistem de tracțiune integrală Super Select II.
Lista asistenților pentru șofer a fost suplinită cu un sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe îmbunătățit, care este capabil să atenționeze șoferul despre apariția unui alt automobil în cale în timpul mișcării în marșarier.
Producția versiunii actualizate Mitsubishi Pajero Sport a demarat la uzina niponilor din Thailanda. Curând primele unități vor fi livrate pe piața respectivă, iar ulterior modelul facelift va ajunge și pe celelalte piețe.
0
1,149
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!