Sedanul de performanță BMW M5 Competition s-a alăturat flotei mașinilor de poliție din Australia

Bolidul de performanță BMW M5 Competition va fi la dispoziția poliției de patrulare din Australia pentru a sancționa șoferii nedisciplinați la viteze de peste 300 km/h! Sedanul se va alătura flotei de mașini de poliție din Australia pe un termen de un an și va fi angajat în patrularea autostrăzilor cu limite de viteze mai mari.
Pentru a se încadra în flota mașinilor de poliție, BMW M5 Competition s-a ales cu o caroserie ornamentată în conformitate cu stilistica mașinilor de poliție din Australia și a fost echipat cu girofaruri pe plafon și bare de protecție. Afară de versiunea demențială a noii generații Seria 5, poliția din Australia au beneficiat și de o versiune "pământeană" a sedanului bavarez – BMW 530d.
BMW M5 Competition are sub capotă unitatea biturbo V8 de 4.4 litri, ce dezvoltă 625 CP și 650 Nm. Fiind cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală xDrive, motorul asigură sedanului un timp de accelerație de doar 3.3 secunde până la viteza de 100 km/h, viteza maximă fiind limitată la 305 km/h. Cea de-a doua mașină, BMW 530d, are sub capotă turbodieselul de 3.0 litri, capabil să livreze 249 CP și 620 Nm, ce asigură un timp de 5.4 secunde în exercițiul de accelerație de la 0 la 100 km/h, având, însă, o viteză limitată electronic la 250 km/h.
0
1,510
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!