Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Skoda a pregătit actualizări tehnice pentru SUV-urile KODIAQ și KAROQ cu un nou motor diesel

18 Iulie 2019 - 09:21
Redacţia PiataAuto.md
Skoda introduce o nouă motorizare turbodiesel pentru crossover-ul KAROQ, comercializat în Europa, iar împreună cu aceasta lansează un set de actualizări tehnice și echipamente opționale noi pentru KAROQ și KODIAQ. De altfel, SUV-urile ce vor fi comercializate acum vor dispune și de unele elemente distinctive la nivel de design exterior.
Îmbunătățirile pregătite de cehi nu vizează designul celor două SUV-uri, or la nivel estetic KODIAQ și KAROQ au primit inscripția "Skoda", aplicată pe haion, în schimbul siglei constructorului din Mlada Boleslav, precum și cele mai noi modele din gamă. Special pentru KODIAQ vor fi disponibile jante noi Ignite, de 20 țoli, oferite opțional în versiunile Sportline, RS și L&K. În schimb Skoda a pregătit mai multe actualizări pentru substratul tehnic și echipamente la bord.
O actualizare importantă pentru sistemele de siguranță este introducerea noului Side Assist, sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe mai performant decât vechiul Blind Spot Detect. Noul sistem este capabil să funcționeze la distanțe de până la 70 metri, cu 50 metri mai mult decât vechiul sistem. Side Assist va fi oferit doar opțional și va include acum și sistemul Rear Traffic Allert, care utilizează senzori la posterior pentru a detecta mașinile, bicicletele și pietonii care se apropie perpendicular pe direcția de rulare a mașinii.
După actualizare clienții ce vor opta pentru versiunile cu tracțiune pe puntea față vor putea bifa amortizoarele adaptive în lista opționalelor KODIAQ și KAROQ, disponibile anterior doar pentru versiunile cu tracțiune integrală. O mare noutate pentru KAROQ este și noua unitate de propulsie pe motorină, de 2.0 litri, cu 190 CP la activ. Motorul corespunde normelor de poluare Euro 6d-TEMP și vine doar împreună cu cutia robotizată cu 7 rapoarte și sistem de tracțiune integrală.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter