Skoda suplinește lista opționalelor disponibile pentru Fabia facelift cu noile pachete Black și Comfort
23 Iulie 2019, 16:33
Skoda a pregătit o listă de opționale mai generoasă pentru compacta Fabia facelift. Hatchback-ul va putea fi comandat cu noile pachete Black și Comfort, ce aduc un set de accesorii dedicate pentru exterior, și câteva echipamente noi la bord.

Pachetul opțional denumit Black va aduce pentru proprietarii Skoda Fabia un surplus de individualitate, cu accesorii de culoare neagră pentru caroserie, printre care se enumeră
calandrul frontal, părțile inferioare ale capacelor oglinzilor retrovizoare exterioare, chenare de culoare neagră pentru blocurile optice spate și jante originale Matone de 15 țoli de culoare neagră. Odată cu pachetul Black bifat, clienții vor putea opta opțional pentru un plafon textil negru la interior, dar și jante Vigo de 16 țoli.

Pachetul opțional Comfort va fi disponibil pentru clienții ce vor alege compacta cehă în nivelele de echipare
Ambition și Style. Setul include un șir de echipamente menite să sporească confortul celor de la bord și, în special, a șoferului. Pachetul include senzori de lumină și ploaie, senzori de parcare față și spate și încălzire electrică pentru scaunele față.

Prețurile pentru noile pachete opționale urmează să fie afișate de showroom-urile Skoda, iar în viitorul apropiat acestea vor fi disponibile și pentru clienții din țara noastră.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,456
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!