Subaru sărbătorește borna de două milioane de SUV-uri Forester comercializate

Subaru are un motiv de sărbătoare în SUA: SUV-ul Forester a atins borna de două milioane de unități comercializate! Modelul a reușit performanțe frumoase pe piața nord-americană, înregistrând creșteri constante de vânzări de la an la an, fiind unul dintre cele mai solicitate modele din gama constructorului pe piața respectivă, dar și la nivel global.
Cariera pe piață a lui Subaru Forester indică o creștere spectaculoasă pe piață pe parcursul ultimilor ani, iar borna de 2 milioane de unități comercializate a fost atinsă grație rezultatelor din ultima perioadă. Astfel, dacă pentru atingerea bornei de un milion de unități Forester comercializate Subaru a avut nevoie de circa 16 ani, atunci cel de-al doilea milion de SUV-uri Forester a fost realizat în doar 6 ani.
De altfel, piața americană este și cea mai importantă pentru constructorul din Japonia și anume aici este înregistrată cea mai mare parte a vânzărilor modelelor Subaru. Pentru a-și diversifica oferta și a atrage tot mai mulți clienți, niponii au și dezvoltat un SUV dedicat special clienților din SUA – noul Ascent, iar tot în aceste zile mai are loc un eveniment important – startul producției noilor Subaru Legacy și Subaru Outback la uzina niponilor din SUA.
1
1,935
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!