Tesla va integra aplicațiile Youtube și Netflix în sistemul multimedia de la bordul electromobilelor
29 Iulie 2019, 16:47
Tesla anunță integrarea aplicațiilor serviciilor de streaming video Youtube și Netflix pe sistemele multimedia de la bordul electromobilelor sale. Astfel, proprietarii Tesla vor avea acces la platformele respective și la conținut chiar de la bordul mașinii, iar americanii mai declară că au luat în calcul și aspectele siguranței.
Proprietarii Tesla vor avea acces la cele două platforme de streaming odată cu instalarea celei de-a zecea actualizare de soft pentru sistemul multimedia de la bord. Cel mai probabil, actualizarea va fi disponibilă începând cu luna august a acestui an, iar Elon Musk, fondatorul Tesla, a și oferit câteva detalii despre actualizarea planificată.
Astfel, noua actualizare va aduce mai multe modificări și noutăți în special pentru sistemul multimedia de la bordul electromobilelor Tesla. Musk nu a enumerat toate modificările, dar a declarat pe contul său de Twitter că actualizarea include aplicații speciale pentru acces la platformele de streaming Youtube și Netflix. Pentru siguranță maximă, însă, aplicațiile
vor putea fi accesate doar când electromobilele vor staționa pe loc. Afară de aceasta, Elon Musk a menționat că actualizarea aduce îmbunătățiri pentru sistemul de pilot automat dar și câteva jocuri și aplicații de infotainment pentru ecranul central, dar și acestea, cel mai probabil, vor putea fi utilizate doar când electromobilul va staționa.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,809
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!