Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota a pregătit o navetă electrică pentru transportarea vizitatorilor Jocurilor Olimpice de la Tokyo

19 Iulie 2019 - 16:18
Redacţia PiataAuto.md
Toyota prezintă propria prototipul navetei ce va asigura transportul vizitatorilor Jocurilor Olimpice ce vor avea loc în capitala niponă în acest an. Transportul denumit APM, sau Accessible People Mover, a primit un sistem de propulsie 100% electrică.
Toyota APM măsoară 3.9 metri în lungime și 2.0 metri în înălțime și va fi angajată în transportul persoanelor ce vor vizita capitala Japoniei în cadrul Jocurilor Olimpice, ce se vor desfășura în acest an la Tokyo. Naveta electrică va circula pe distanțe mici și va fi destinată în special persoanelor cu dizabilități, vârstnicilor și familiilor cu copii mici, iar astfel va oferi un acces confortabil al bord pentru acest grup de pasageri. Naveta oferă la bord două rânduri de scaune, pe rândul din față sunt prevăzute locuri pentru 3 persoane, în timp ce în spate se vor putea adăposti până la două persoane, sau un scaun cu rotile. Afară de versiunea destinată transportului de pasageri, Toyota a pregătit un o versiune specială APM pentru transportarea medicilor și pacienților.
Niponii nu au oferit detalii despre substratul tehnic al navetei, limitându-se la informația că aceasta va fi capabilă să parcurgă până la 100 km cu un singur plin și să atingă viteza maximă de 19 km/h. În total pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi livrate 200 unități Toyota APM.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter