Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tratament special pentru BMW i3S cu surplus de agresivitate din partea tunerilor de la AC Schnitzer

17 Iulie 2019 - 17:26
Redacţia PiataAuto.md
Atelierul de tuning AC Schnitzer a pregătit un pachet de modificări exterioare pentru compacta electrică BMW i3S. Noul kit aerodinamic exterior vine să-i ofere compactei un look mai expresiv și o doză de sportivitate. Totodată, germanii sunt gata să ofere și un set de modificări de ordin tehnic pentru anumite versiuni BMW i3S.
Astfel, partea frontală BMW i3S a beneficiat de un splitter generos integrat în bara de protecție față, pe când la posterior și-a făcut loc un eleron static de dimensiuni compacte, care să se încadreze perfect în limbajul stilistic conceput de i3S. Aripile laterale s-au ales cu chenare decorative, iar bara de protecție spate include un difuzor rededesenat. Indiferent de culoarea caroseriei electromobilului standard, elementele decorative pregătite de tunerii de la AC Schnitzer vor fi de culoare neagră.
Pentru BMW i3S tunerii germani oferă și modificări la nivel de suspensie, menite să micșoreze garda la sol cu 20 mm, modificările nu sunt însă disponibile pentru versiunile cu range extender. Motorul electric nu a fost supus modificărilor, și livrează 184 CP și 270 Nm, precum și electromobilele de serie în varianta i3S.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter