(VIDEO) La un pas de a fi strivit pe trecerea de pietoni, de două automobile timp de doar câteva secunde!

Pe străzile din țara noastră trebuie să fii prudent la maxim când intenționezi să traversezi strada pe o trecere de pietoni, or o bună parte din șoferi nu doar nu acordă prioritate pietonilor, dar nici nu încetinesc în moment ce alți participanți la trafic opresc în fața trecerii. Mai nou, nici măcar marcajul rutier contrastant pare a fi neglijat de șoferii nedisciplinați.

Un pieton a fost la doar un pas de a fi strivit pe trecerea de pietoni... de DOUĂ ori în doar câteva secunde, iar tragedia ar fi avut loc dacă acesta nu ar manifesta prudență. Cazul a fost surprins de o cameră de bord a unui șofer ce circula regulamentar și a oprit pentru a ceda trecerea pietonului. Chiar și așa, neglijând interdicția de a executa depășiri în preajma trecerilor de pietoni, un șofer nedisciplinat nu a ținut cont că pe trecere pot fi pietoni și a executat depășirea pe contrasens la limita vitezelor admise, pentru ca peste doar câteva secunde, un alt șofer să facă același lucru, pe partea dreaptă.

Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 29 iulie 2019, pe șos. Muncești din capitală. Din fericire, pietonul nu a avut de suferit, însă cazul nu este unic și arată care pot fi consecințele tragice a iresponsabilității și lipsei de respect față de alți participanți la trafic.

Sursa - facebook.com/chisinau.fail/

0
2,136
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!