(VIDEO) Un prototip 100% electric Ford F-150 este capabil să tracteze peste 450 tone!

Ford pregătește o versiune complet electrică pentru bestseller-ul său F-150. Varianta de serie va debuta în următorii ani, iar între timp americanii se laudă cu performanțele de care este capabil prototipul Ford F-150 cu propulsie electrică.
Astfel, constructorul american a realizat un reportaj, în care a demonstrat capacitățile viitorului său electromobil, acesta fiind supus să tracteze 10 vagoane încărcate cu 42 unități Ford F-150 de serie, greutatea totală a încărcăturii find de puțin peste 450 tone! În cadrul demonstrației, pick-up-ul a tractat inițial un număr similar de vagoane neîncărcate, pentru ca ulterior să facă față provocării din plin, tractându-și "colegii" de serie, ce urmează să fie livrați clienților. Cum a decurs totul puteți vedea în materialul video de mai jos.
Planurile de lansare a unei versiuni electrice Ford F-150 au fost confirmate de constructorul american. La moment, nu se cunoaște când este planificat debutul, însă cel mai probabil electromobilul utilitar își va face apariția doar în gama următoarei generații F-150, care va debuta pe parcursul anului 2020.
0
1,409
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!