Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Versiunea de performanță Audi S7 Sportback se lansează în SUA cu sistem de propulsie mild-hybrid

31 Iulie 2019 - 11:36
Redacţia PiataAuto.md
După ce a prezentat recent versiunea de performanță Audi S6, dedicată clienților din SUA, astăzi germanii prezintă varianta similară a celui mai stilat coupe cu 4 uși din gamă – Audi S7 Sportback. Varianta americană debutează cu sistem de propulsie mild-hybrid ce are la bază unitatea pe benzină V6 twin-turbo.
Din punct de vedere estetic, Audi S7 Sportback american nu se distinge de varianta turbodiesel, comercializată în Europa, or chiar și inscripțiile care să trădeze tipul unității de sub capotă lipsesc la exteriorul celor două modele. Principala diferență este, astfel, făcută de monstrul de sub capotă, capabil să asigure o accelerație de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde.
Pentru cei ce au făcut cunoștință cu varianta americană Audi S6, însă, noul S7 Sportback american nu aduce prea multe surprize, or cele două modele debutează cu aceeași unitate de propulsie sub capotă. Astfel, Audi S7 Sportback are sub capotă benzinarul twin-turbo V6 de 2.9 litri, din seria TFSI, dezvoltat în comun de specialiștii de la Audi și Porsche. Motorul este partea de bază a sistemului de propulsie mild-hybrid, cu generator-starter și sistem electric de 48V. Ei bine, sistemul mild-hybrid poate asigura un consum de combustibil redus în timpul unui condus mai lejer, iar principalul avantaj al acestuia, din punct de vedere al performanțelor, este alimentarea compresorului electric, grație căruia motorul livrează puterea de 450 CP și 600 Nm în proporție de 100% din primele clipe de accelerație, asigurând un timp de accelerație până la 60 mph (97 km/h) de 4.5 secunde. Motorul se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte ce distribuie cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală quattro.
Clienții din SUA au posibilitatea de a plasa comenzile pentru noul Audi S7 Sportback. Versiunea de performanță are un preț de pornire de 83,900 dolari americani în interpretarea generoasă Premium Plus, însă prețul nu include taxele de livrare (995 dolari) și impozitele aplicate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter