Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen marchează un milion de unități Touareg produse cu ediția specială ONE Million Edition

24 Iulie 2019 - 09:11
Redacţia PiataAuto.md
Volkswagen lansează ediția aniversară ONE Million pentru Touareg – SUV-ul german a atins numărul de un milion de unități produse, modelul jubiliar fiind produs la uzina germanilor din Bratislava în aceste zile. Ediția aniversară se distinge printr-un nivel de echipare generos și accesorii speciale la exterior.
Volkswagen Touareg ONE Million se vor distinge de versiunile standard prin cele două seturi de jante originale la alegere, Bogota de 20 țoli sau Suzuka de 21 țoli, cu nuanța specială Adamantium Silver. Pe lângă jantele originale, versiunea specială a beneficiat de aripi ornamentate cu inserții lucioase și un difuzor integrat în bara de protecție spate.
Opțional clienții pot bifa pachetul R-Line Black Style, ce va aduce elemente de caroserie de culoare neagră, precum calandrul, și capace gri pentru oglinzile retrovizoare exterioare. Interiorul ONE Million va fi tapisat cu piele fină Puglia cu cusături contrastante Amber Brown.
Sub capota SUV-ului special se va amplasa exclusiv unitatea turbodiesel V6 de 3.0 litri, capabilă să livreze 286 CP și 600 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4Motion.
Prețul de pornire pentru Touareg ONE Million este unul piperat și constituie minim 80,880 euro, sau cu circa 22,200 euro mai mult decât prețul indicat pentru versiunile incipiente Touareg cu aceeași unitate de propulsie sub capotă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter