Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acura reinventează seria legendară Type S cu noul concept magnific, debutat la Monterey Car Week

14 August 2019 - 11:01
Redacţia PiataAuto.md
Renumita serie Type S a fost îndrăgită de fanii Honda și Acura pentru performanțele și expresivitatea sportcar-urilor, care purtau denumirea respectivă. Ultimul model din serie a părăsit linia de producție cu 10 ani în urmă, iar astăzi niponii confirmă planurile de relansare a seriei îndrăgite cu un prim concept, Acura Type S, ce marchează debutul public la Monterey Car Week în aceste zile.
De altfel, conceptul Acura Type S nu este rupt de realitate cu ideea de a evolua într-un model de serie peste mulți ani în viitor, dimpotrivă, conceptul prefațează viitoarea versiune de performanță Acura TLX, de a doua generație. Designerii din cadrul diviziei Acura Design Studio din California au reușit să combine limbajul stilistic actual al mărcii cu ADN-ul legendar al modelelor Type S, iar astfel viitorul sedan Acura TLX Type S promite să cucerească fanii mărcii, așa cum reușeau predecesorii.
Caracterul sportiv la nivel de design exterior este amplificat de inciziile de aer generoase și splitter-ul imens integrat în bara de protecție față. Silueta dinamică surprinde cu muchii ascuțite, ce etalează "mușchii" aripilor față, iar cele 4 terminații ale sistemului de evacuare, integrate în bara de protecție spate alături de un difuzor generos, sugerează apariția unui propulsor clasic cu combustie internă sub capotă. Sportivitatea mai este emanată de elementele aerodinamice din fibră de carbon și jantele imense de 21 țoli, cu design original.
Niponii nu au oferit prea multe detalii despre substratul tehnic al conceptului, dar și a viitorului model de serie, menționând doar despre sistemul de frânare cu etriere livrate de Brembo, cu 4 pistoane, pentru fiecare roată. Noua generație Acura TLX va debuta pe parcursul anului viitor, iar la scurt timp după debut își va face apariția și versiunea de performanță, prima din noua serie Type S. Ulterior seria va fi suplinită încă cu cel puțin două modele.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2020 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter