Alpina pregătește o versiune de perofrmanță pentru cel mai mare SUV din gama bavarezilor - BMW X7

Fanii modelelor de performanță BMW au motiv de bucurie – atelierul Alpina pregătește o versiune demențială pentru cel mai mare SUV din gama bavarezilor, BMW X7! Acest fapt este confirmat de prototipurile de teste, surprinse de "spionii auto" pe renumitul circuit de curse Nurburgring.
Atelierul de tuning nu dezvăluie informații despre cel mai practic model de performanță din istorie, însă premiera acestuia ar putea avea loc în următoarele luni, or în prezent SUV-ul parcurge ultimile teste pe Nurburgring. Tradițional pentru Alpina, pachetul de tuning pentru BMW X7 va include modificări la nivel estetic, despre care sugerează suprafețele camuflate de pe caroserie. Cel mai probabil, SUV-ul se va alege cu elemente exterioare mai agresive, care vor aduce punctaj și pentru coeficientul aerodinamic. Nu vor lipsi nici jantele originale, or prototipurile de teste sunt "încălțate" în jante de 20 țoli originale Alpina.
Caracteristicile tehnice nu sunt dezvăluite, dar cu siguranță tunerii pregătesc surprize și la acest capitol, iar voci apropiate atelierului au relatat, că Alpina pregătește un program de tuning atât pentru motorizările pe benzină, cât și cele diesel. Cel mai probabil versiunile de performanță pe benzină vor avea la bază motorizarea X7 xDrive40i, cu propulsor de 3.0 litri, cu 340 CP și 450 Nm standard la activ, în timp ce pentru fanii motorizărilor diesel ar putea fi oferite chiar două programuri de tuning, pentru motorizările X7 xDrive 30d (3.0 litri, 265 CP și 620 Nm) și X7 M50d (3.0 litri, 340 CP și 450 Nm).
0
277
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!