Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Americanii prezintă noua generație a monstrului de offroad - Rezvani Tank

13 August 2019 - 15:12
Redacţia PiataAuto.md
La doar doi ani de la prima lansare Rezvani Tank se lansează cu cea de-a doua generație. La baza unei asemenea schimbări rapide a stat schimbul de generații prin care a trecut offroader-ul, ce a stat la baza primului Tank – Jeep Wrangler. Astfel, noua generație Rezvani Tank a primit și platforma îmbunătățită Wrangler JL, însă americanii nu au omis să introducă și alte modificări tehnice și estetice.
Schimbul de generații a adus pentru Rezvani Tank aceleași îmbunătățiri, de care a beneficiat și noua generație Wrangler, precum platforma fortificată cu cadru dur, sistem intelectual de tracțiune integrală, o nouă servodirecție hidro-electrică și suspensie modificată. Deși majoritatea elementelor caroseriei sunt noi, însă, Tank a păstrat formele familiare cu predecesorul. Ei bine, cu un asemenea aspect impunător, inspirat din blindatele de armată, offroader-ul american poate fi cu ușurință identificat în trafic.
Sub capota Tank se vor situa una dintre cele 3 unități de propulsie, disponibile standard pentru Jeep Wrangler: benzinarul turboaspirat cu 4 cilindri de 2.0 litri, cu 274 CP la activ, benzinarul aspirat natural V6 de 3.6 litri, cu 289 CP la activ, sau turbodieselul V6 de 3.0 litri, ce livreză 289 CP. Dar precum și anterior, clienții ce-și vor dori ceva mai special, vor putea opta pentru benzinarul V8 de 6.4 litri, cu 500 CP la activ, preluat de la pick-up-urile Ram și sportivele din cadrul Concernului FCA.
Lista motorizărilor mai este suplinită cu varianta Tank X, cu V8-ul de 6.2 litri cu compresor, preluat de la bolidul Dodge Challenger SRT Demon, care în urma modificărilor livrează 1,000 CP. Astfel, Rezvani Tank devine cel mai puternic SUV de serie din lume, însă de menționat că versiunea respectivă va fi produsă într-un număr limitat de exemplare.
Lista opționalelor uimește prin dotările exclusiviste și posibilitățile de individualizare. Astfel, pentru Rezvani Tank este disponibilă suspensia performantă cu amortizoare Fox, prețul căreia este de 12,500 dolari, sistem de viziune de noapte, contra prețului de 6,500 dolari, și veriunea blindată Tank Military Edition, fortificat după standardul B7.
Rezvani a deschis comenzile pentru noul Tank, iar prețurile în SUA pornesc de la 155 mii dolari, cu peste 5 ori mai mult decât indică versiunea de bază Jeep Wrangler, comercializată în SUA contra sumei de 28 mii dolari. De altfel, prețul lui Tank poate fi dublat în versiunea Military Edition, care costă cel puțin 295 mii dolari, pe când varianta de top cu propulsorul de 1,000 CP va depăși suma de 400 mii dolari.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter