Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Atelierul de tuning AC Schnitzer a pregătit un program de tuning consistent pentru BMW X5

2 August 2019 - 16:48
Redacţia PiataAuto.md
BMW X5 a ajuns pe mâinile tunerilor de la AC Schnitzer – germanii au pregătit un program de tuning consistent cu modificări la nivel de design exterior, dar și îmbunătățiri tehnice. Clienții vor putea opta pentru un pachet de tuning personalizat, să aleagă dintre elemente exterioare cu surplus de agresivitate și câteva seturi de jante originale AC Schnitzer.
Pachetul de tuning oferit pentru noul BMW X5 include un splitter frontal mai generos, integrat în bara de protecție față, capotă modificată, praguri laterale evazate, un difuzor integrat în bara de protecție spate și un eleron static de dimensiuni mari pe partea de sus a haionului. Pentru o aparență exterioară mai impunătoare, germanii oferă la alegere 4 seturi de jante originale de 22 țoli, de diferite nuanțe. Sistemul de evacuare nou promite un sunet mai suculent. La interior tunerii s-au limitat la plăci decorative pentru pedale și capac original pentru selectorul iDrive.
La nivel de substrat tehnic germanii oferă modificări pentru suspensie, ce rezultă într-o gardă la sol micșorată cu până la 25 mm. Grație noilor arcuri și amortizoarelor, X5 va avea o suspensie mai rigidă cu surplus de stabilitate și receptivitate în viraje.
AC Schnitzer nu a dezvăluit prea multe detalii despre modificările rezervate pentru unitățile de propulsie, însă de un program de tuning special vor putea beneficia proprietarii X5 xDrive50d, dar și versiunea de top pe benzină X5 M50i. De altfel, anterior tunerii au supus modificărilor coupe-ul M850i xDrive, cu același propulsor sub capotă, în urma cărora benzinarul V8 de 4.4 litri este capabil să livreze 600 CP și 850 Nm. Cel mai probabil, asemenea performanțe va indica și varianta de top X5, tratată de AC Schnitzer.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter